Gram tu z paru miesiecy, przewaznie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Slotow jest naprawde sporo — licznik pokazuje ponad 4 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play'n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko na komorce tez.
Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na 888starz official website zanim wplace.
Rejestracja zajela mi doslownie chwile, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — zostaje, bez fajerwerkow. |