思悅高檔口碑外送

找回密碼
 立即註冊
樓主: admin

檔檔 170cm 51kg D奶 26歲 #高雄

[複製鏈接]
匿名  發表於 4 小時前
Gram tu jakies pol roku, mysle ze mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow — cos kolo 6 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Nic odkrywczego: Sweet Bonanza i Sweet Bonanza, czyli Pragmatic. Jest tez Play'n GO i troche Betsoft, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego jakos nie kreci. Na zywo kreci Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, stolow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu wynosi x40, czyli realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Czasem wpada cos bez depozytu po weryfikacji, ale to rotuje — aktualne kody widac na 888starz weryfikacja jesli ci zalezy.

Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Karta przelew jest natychmiast, prog wejscia to niecale 30 zl. Wyciagalem na e-portfel i szlo jakies dwie godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, support na czacie reaguje w pare minut, ale gadasz troche z automatem.

Apka siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Formalnie Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i rozliczenie kazdy musi rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu.
回復

使用道具

匿名  發表於 2 小時前
Siedze na tym od kilku miesiecy i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Przedtem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. W tym przypadku pierwsza wyplata wpadl w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.

Slotow jest masa — w okolicach 2800 slotow, przewaznie Pragmatic, Play'n GO i NetEnt. Osobiscie gram w Book of Dead i Gates of Olympus, choc od miesiaca mecze automaty Yggdrasila. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.

Bonus powitalny to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wager x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja w ratach przez 5 dni, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale to symboliczne 25 zl. Porownywalem sobie warunki z zestawieniem na wyplacalne kasyna opinie zanim wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.

Rejestracja poszla szybko, min. wplata to 40 zl. BLIK jest i dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.

Co mi przeszkadza? Obsluga w nocy odpowiada wolno, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja poszla w 24h — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja curacao, wiec bez cudow. Aplikacji brak, ale strona z telefonu chodzi normalnie.
回復

使用道具

高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Archiver|手機版|小黑屋|DiscuzX

GMT+8, 2026-8-18 12:10 , Processed in 0.033668 second(s), 10 queries .