Siedze na Mostbecie jakies pol roku, przewaznie sloty, sporadycznie cos z live. Wpadlem tam z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Biblioteka gier jest naprawde duzy — gdzies ponad 3 tys. pozycji, Pragmatic, NetEnt, Microgaming. Sweet Bonanza mam w ulubionych, choc od miesiaca probuje te megaways od BTG.
To co mnie realnie wkurza to filtrowanie gier — potrafi zwrocic bzdury. Pomijajac to jest ok. Dzial z krupierami to glownie Evolution i tu akurat jest naprawde dobrze — stoliki sa tez PL, a Monopoly Live jest ciekawsze niz klikanie slotow.
Pakiet powitalny w Mostbet to 125% od wplaty oraz 250 free spinow, nie wszystko naraz. Wagering x60 na spinach, wiec bez cudow, prog wejscia to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal aktualnych kodow, to warto zerknac na pełny poradnik przed pierwsza wplata. Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, KYC niecala dobe.
Wyplacam zwykle przez Skrill, idzie w pol dnia. Przez karte trzeba bylo czekac dwa dni, Bitcoin ponoc idzie najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, oraz kilka polskich metod.
Support w Mostbet odpowiada po polsku, choc czasem widac kalki z tlumacza. Zdarzyl mi sie przypadek z niezaliczonym bonusem — ogarneli w jakies 20 minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez euforii. Wersja na telefon dziala bez zarzutu, ale na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja. |