Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway'e od BTG. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na Fieryplaypoland Portal zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami. |